Beplantingsplan

Het is mogelijk om duifhuistuin alleen een beplantingsplan met plantenlijst te laten maken. Je bent tevreden over het ontwerp en/of de indeling van je tuin maar de beplanting bevalt niet (meer). Bijvoorbeeld omdat de beplanting verouderd is, of omdat je een eigentijdse beplanting wenst. Een andere beplanting kan je tuin een echte metamorfose geven!

Beplantingsplan duifhuistuin

Werkwijze beplantingsplan

Eerst bespreken de we alle wensen en, indien nodig, meet ik de plantvakken op. Het is natuurlijk fijn als er een bestaand ontwerp of plattegrond is. Daarna maak ik een offerte waarbij de kosten afhankelijk zijn van de complexiteit.

Na acceptatie teken ik een voorlopig plan inclusief een plantenlijst. Deze bespreken we waarna eventuele wijzigingen doorgevoerd worden.

Beplantingsplan duifhuistuin

Meer lezen? Ga naar beplantingsplan en plantenlijst

Inspiratie opdoen? De tuinen van Appeltern