Duifhuistuin in 2024

Voor duifhuistuin was 2023 een succesvol jaar met in totaal zo’n 20 tuinontwerpen met beplantingsplannen. Ik ben ook erg blij met uitsluitend 5-sterren reviews op Google. Opvallend in 2023 was de toename van opdrachten voor tuin metamorfoses waarbij een bestaande tuin een, gedeeltelijk, nieuw ontwerp met een aangepast beplantingsplan krijgt. In 2024 zal ik wat voorbeelden op deze website laten zien. Ook tuinontwerpen met organische vormen worden meer gevraagd, erg leuk!

Prijzen duifhuistuin in 2024

De prijzen voor tuinontwerpen en/of beplanting plannen van duifhuistuin in 2024 zijn niet verhoogd! Ik hoop dat ik ook dit jaar weer veel klanten blij mag maken met het ontwerpen van hun droomtuin. Een kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend dus heb je interesse neem dan contact met me op, telefoon nummer 06 120 493 49

Groen groet, Peter Duifhuis

Voor informatie over prijzen ga je naar Prijslijst

Informatie over nieuwbouw tuinen en tuinmetamorfoses vind je op nieuwbouwtuin en op tuinmetamorfose

Als je inspiratie op wil doen bezoek dan bijvoorbeeld de Botanische tuinen van de Universiteit Utrecht: https://www.uu.nl/botanischetuinen

duifhuistuin tuinontwerp Gorinchem