duifhuistuin ontwerp

Het is erg leuk om een duifhuistuin ontwerp in de praktijk te kunnen bewonderen. Recent ontving ik van een klant foto’s van hun aangelegde tuin op Hoog Dalem. Met hun toestemming laat ik deze als voorbeeld van een duifhuistuin ontwerp zien.

bovenaanzicht

In het ontwerp zijn veel elementen aanwezig zoals een overkapping en een zitkuil. Bijzonder is de zogenaamde ‘plunge-pool’. In verband met de privacy wordt de tuin afgeschermd door houten palen en hoge beplanting. Aan het water is een ruime vlonder gesitueerd en ondanks de relatief kleine tuin is er toch redelijk wat groen aanwezig.

Omdat de tuin en het huis ook in 3D is getekend zie je ook hoe goed de simulatie en de praktijk overeen komen. Bij aanleg worden overigens in opdracht en/of overleg met de klanten soms aanpassingen door de hovenier gemaakt. In dit voorbeeld zijn kleinere bloembakken gebruikt ten op zichtte van het origineel ontwerp.

Krijg je door het zien van dit voorbeeld ook zin in een duifhuistuin ontwerp voor jouw ‘droomtuin’? Neem dan contact met me op.

Voor prijzen kijk verder op de website: Prijslijst

Interesse in een nieuwbouw huis op Hoog Dalem, Gorinchem? Kijk dan eens op de site:

Hoog Dalem